Un Stil de Efect!

Termenii si Conditii

Accesarea, navigarea pe site sau folosirea site-ului in vreun fel, indica acordul dvs la clauzele si conditiile din prezentul acord, asa incat va rugam cititi prezentul acord cu atentie inainte de a continua. Introducere Acest site este intretinut si administrat de SC Dana Serv SRL.
Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC Dana Serv SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara alte notificari. Site-ul www.effectstyle.ro este proprietatea SC Dana Serv SRL si inregistrata corespunzator la OSIM.

Domeniul www.effectstyle.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de SC DanaServ SRL, in scopul comercializarii produselor prezentate pe site.
Accesul la site SC Dana Serv SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Dana Serv SRL, fara acordul scris al acesteia.

Legaturi SC Dana Serv SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.effectstyle.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. Limitari ale responsabilitatilor SC Dana Serv SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Site-ul administrat de SC Dana Serv SRL si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Drepturi de autor (copyright) Intregul continut al site-ului www.effectstyle.ro, incluzand imagini, grafice, butoane, texte, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Dana Serv SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC Dana Serv SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a SC Dana Serv SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC Dana Serv SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.