Un Stil de Efect!

Confidentialitate

Confidenţialitatea datelor S.C. Dana Serv S.R.L. – operator de date cu caracter personal înscris în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal cu numarul 18032 – procesează datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului effectstyle.ro si a serviciilor/aplicatiilor oferite de acesta în vederea organizării de concursuri/promotii/campanii si respectiv pentru a transmite în viitor noi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing utilizatorilor.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie şi dreptul de a nu fi supuşi unor decizii individuale.
Totodată, utilizatorii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa S.C. Dana Serv S.R.L. prin transmiterea unui mesaj electronic la office@effectstyle.ro. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal împiedică înregistrarea utilizatorilor la concursurile/promotiile/campaniile organizate de S.C. Dana Serv S.R.L.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de site-ul effectstyle.ro si pagina oficiala de facebook http://www.facebook.com Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o oferiti pe parcursul utilizarii site-ului, plasarii unei comenzi online sau utilizarea serviciilor si aplicatiilor oferite de site-ul effectstyle.ro (inclusiv Aplicatiile Facebook).

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, CNP, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului effectstyle.ro, cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenziile deja efectuate etc. In eventualitatea in care vindem sau dispunem intr-un alt mod de o fractiune sau de intregul nostru business catre o alta parte, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.

Ce informatii despre dumneavoastra avem nevoie si de ce?
SC Dana Serv SRL, compania care detine site-ul effectstyle.ro, este singura detinatoare a informatiilor colectate pe acest site. Nu vom vinde, inchiria sau distribui informatiile nimanui. Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor, livrarii, servicii adiacente.

Informatiile colectate includ: numele, CNP-ul, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. De asemenea vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat.

Cum protejam informatiile dumneavoastra?
Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.

Pentru a va asigura ca adresa de e-mail si parola raman confidentiale, va recomandam sa nu le impartasiti nimanui.
Daca alegeti sa primiti Newsletter-ul nostru care va include promotii, stiri de ultima ora referitoare la site etc, informatiile d-voastra de contact vor fi folosite.

Modificari in politica noastra de confidentialitate
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.