Un Stil de Efect!

Livrarea

Transportul este asigurat de curier rapid (Fan Courier Express si Cargus).

Programul de livari in Bucuresti este intre orele 09:00 – 16:00, iar in tara intre orele 10:00 – 16:00. Suplimentar, pentru locatiile din afara ariei de acoperie a curierului rapid apelam la serviciile Postei Romane, a carui termen de livrare este intre 5 si 7 zile lucratoare.

Cheltuielile cu transportul le suporta clientul pana la valoarea comenzii de 199 Ron si vor fi specificate in proforma (plata transport 19.90), afisata dupa plasarea comenzii sau in contul d-voastra.

Livrarea se va realiza in intervalul 48-72 de ore, de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, s-ar putea ca produsul comandat sa nu fie pe stoc in momentul comenzii, atunci veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la d-voastra.

Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/ continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Responsabilitati privind produsele EffectStyle.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. EffectStyle.ro nu este responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

EffectStyle.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta magazinului online EffectStyle.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.

Imaginile care sunt prezentate pe site-ul EffectStyle.ro sunt reale, produsele efectiv livrate pot fi usor diferite de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Valoarea obligatiilor EffectStyle.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, EffectStyle.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Returul produselor in cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii pe site-ul www.effectstyle.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primire. Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate in intregime de catre d-voastra. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura sau purtare. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.